Something went wrong with site's DNS

Anything related to video and my tools that is not a support request.
Post Reply
User avatar
DJATOM
DG Approved/Moose Approved
Posts: 167
Joined: Fri Oct 16, 2015 6:14 pm

Something went wrong with site's DNS

Post by DJATOM »

Weird enough, but domain resolution failed on google DNS, Cloudflare DNS and my ISP's one. So I tried to check for site's IP here and made a hard binding on my Windows 10 installation. That's how I'm visiting you right now. Not sure if it's fixable on admin's end, maybe that's even temporary thing that will be resolved on it's own, but I'm reporting in :D
DAE avatar
Guest

Something went wrong with site's DNS

Post by Guest »

Couldn't reach the site with Cloudflare, directly or indirectly.
Just rebooted the modem (isp supplied) and all is well
User avatar
Rocky
Moose Approved
Posts: 2221
Joined: Fri Sep 06, 2019 12:57 pm

Something went wrong with site's DNS

Post by Rocky »

Dunno. Let us know if problems persist after a modem reset. Mebbe the DNS has to propagate or something.

Somebody said we should support https or something. It's all Greek to me. admin?

Our bills are paid up. It's out of pocket now that donations are effectively zero. Gotta spend all the acorns before going to squirrel heaven. :lol:
User avatar
Sherman
Moose Approved
Posts: 334
Joined: Mon Jan 06, 2020 10:19 pm

Something went wrong with site's DNS

Post by Sherman »

Cloudflare is evil. Why would you?
DAE avatar
Guest

Something went wrong with site's DNS

Post by Guest »

Sherman wrote:
Tue Jun 08, 2021 7:31 pm
Cloudflare is evil. Why would you?
Also tried my ISP dns and it didn't work.
After reboot all is good, no problem
User avatar
Britney
Curly Approved
Posts: 69
Joined: Sun Aug 09, 2020 3:24 pm

Something went wrong with site's DNS

Post by Britney »

DJATOM wrote:
Tue Jun 08, 2021 2:15 pm
a hard binding
My Lord, why am I tingling?
User avatar
DJATOM
DG Approved/Moose Approved
Posts: 167
Joined: Fri Oct 16, 2015 6:14 pm

Something went wrong with site's DNS

Post by DJATOM »

xDDD

Well, I meant "open 'C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts' and add '205.134.254.91 rationalqm.us www.rationalqm.us' here", so domain name bound with that file.
User avatar
Sherman
Moose Approved
Posts: 334
Joined: Mon Jan 06, 2020 10:19 pm

Something went wrong with site's DNS

Post by Sherman »

I think she mighta been kidding.

Your method works until they change the IP addie. DNS should work if not let me know. This is my territory!
Post Reply